Over Fusies en Overnames

Wij geloven in wat we doen en zetten ons in voor het behalen en overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

image

Wat kan Fusies en Overnames voor u doen?

Wij geloven in wat we doen en zetten ons in voor het behalen en overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Onze professionals hebben een professionele achtergrond in financiën, economie, recht en accounting en zijn ervaren in onderhandelingen van een bedrijfsovername. We zijn ook succesvolle ondernemers die zelf een bedrijf hebben gebouwd en begrijpen daarom de wat het is om een opdrachtgever te zijn bij een fusie of overname. Wij hebben een uitgebreide ervaring in strategie consulting en corporate finance.

Onze aanpak is het maximaliseren van waarde

De aanpak van Fusies en Overnames is het maximaliseren van de waarde van uw bedrijf. Dit betreft een uitgebreide diagnose en beoordeling van:

     * Financiële prestaties
     * Groei potentie
     * Economische Factoren
     * Consolidatie Trends

Fusies en Overnames evalueert potentiële klanten voor verdere omzetgroei (het onderzoeken van zowel de historische trends en potentieel voor duurzame groei). Fusies en Overnames kijkt naar de mogelijkheden van groei. We kijken zowel naar organische groei als groei middels selectieve acquisities.

fusies en overnames artikelen »

Vraag een gratis bedrijfswaardering aan

Voordat u gaat beginnen aan een fusie of overname is een goede bedrijfwaardering noodzakelijk. Wij helpen u graag met de eerste analyse. Hoe eerder u met het proces begint, des te succesvoller de overname.